Anmeldelser og opslag via Facebook


"Hypnosen hjælper"
Efter mange overvejelser omkring, hvordan jeg kunne få nogle kostvaner, som både kunne få min mave til at falde til ro samt vægten ned, besluttede jeg mig i sommerferien at kontakte Henriette. Jeg havde set hvilke vilde resultater hun havde hjulpet en bekendt med, og jeg havde fulgt hendes råd i noget tid forinden.

Jeg har altid været skeptisk omkring alternativ behandling, men da jeg også altid har haft svært ved at komme af med kiloene, kunne der nok ikke ske noget ved at prøve.

Her 3 uger efter opstart på keto, er livvidden svundet 5 cm og sukkertrangen er væk.

Henriettes evne til at motivere, vejlede og give os troen på, at det kan lykkes er guld værd.

At opleve hypnose giver en indre ro og plads til fordybelse. For første gang i mit liv har jeg fundet en livsstil, som er både nem og lækker.

Jeg er ikke længere laktoseintolerant (drikker fløde næsten hver dag), min oppustethed er minimal, jeg har fået mere energi, muskelmassen er styrket, jeg spiser lækker mad, der mætter på en behagelig måde, og jeg har det generelt bare bedre.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Henriette, og jeg glæder mig, at min livsstil om nogle år er blevet til en helt naturlig vane.


Kan varmt anbefale denne fantastiske kvinde🌸 har kontrollen taget over eller har man behov for at lære og være tilfreds med sig selv🙆‍♀️ så se at komme afsted ned til Henriette.
Du får max ⭐️ af mig.

Connie Ohlsen Davidsen

Jeg har været på hold ved Henriette. Det er det bedste jeg har gjort ❤ Lækkert mad og nemt at følge. Jeg har ikke på noget tidspunkt haft trang til sukker/sødt, det er bare fantastisk dejligt 😍


Janina Vogt

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv du næppe fortryder! Så tag et forløb hos Henriette Nørgaard Horne! Hun er fantastisk! Hun har fået mig til at få et meget sundere forhold til mad og styrket min psyke! Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit forløb hos Henriette! Hun er støttende og kommer med en masse gode råd og vejledning! 🙏😍❤️ Og JA man taber sig og JA man kan sagtens undvære sukker og andet.
Jeg har været på et hold hos Henriette i maj og er nu på et fortsætter hold ☺️ det Henriette gør er fantastisk! Jeg har indtil videre tabt mig næsten 10 kg og dette er uden motion! Du kan spise så meget lækkert mad og energien og selvværdet stiger som bare pokker 🙏🙏 jeg kan klart anbefale at komme på et af hendes hold! 😍 Hun er god til at komme med råd og er så positiv omkring alt! 👍🏻


Møde du Henriette Horne befinder du dig i selskab med en exceptional menneske. En stor begavelser med hoved, hænder og hjertet på det rigtig steder. Har du traumer, for meget på sidebenene eller blot hår der skal boppes finder du trøst og en løsning hos Henriette. Jeg har oplivet at blevet reddet op af et dybt og sort hul i mit liv af Henriette og er simplehen så glæde for at jeg har haft den fornøjelse at træfer hende, og senere oplever det godt venskab det er blivet til.


Jeg kan varmt anbefale at gå til hypnose hos Henriette Nørgaard Horne 😃.
Jeg startede hypnose behandling da jeg døjede med konstant migræne, ingen ro i hoved.
Allerede efter 1. behandling, kunne jeg mærke en lettelse. Efter 2. behandling, var jeg migræne fri.
Jeg har været fri for migræne i 14 uger 🤩.
Der var det bedste valg jeg havde gjort at mødes med Henriette 😘.
Jeg har også afsluttet “Ned i vægt med kost og hypnose”, tabt 8 kg i løbet af 2 mdr.
Jeg har fået masse af overskud, energi, sukker trang er forsvundet.
God kombination af hypnose, kost vejledning og gruppe støtte.
Et kæmpe tak til Henriette 👏, du er bare fantastisk 🥰.
Du er altid klar til at hjælpe, vejlede igennem forløbet og også efter forløbet er afsluttet.
Jeg er så glad for at have mødt dig 😘 og vi ses 😉


Vægttab er som puslespil - alle briller skal passe sammen, for at tingene går op i en højere enhed..

Igår, lagde jeg sidste brik i det puslespil, der danner rammen om målet for mit vægttab 😃
Om jeg er stolt - JA DET TROR JEG FANDME NOK JEG ER 👏👏

Sikke en rejse - siden jeg vejede mest (altså der hvor jeg har kendt min vægt) og til igår, har jeg tabt 24 kg..
Sidste del af min rejse - siden 10. November 2019 - har været under Henriette Nørgaard Horne’s vinger - og sikke en rejse vi har været ude på. Jeg er dybt taknemlig..
10,6 kg er der blevet mindre af mig.. min metabolske alder er faldet fra 52 til 37 - WTF, jeg er blevet 15 år yngre på 5 måneder 🥰
Og ja, så er jeg gået fra overvægtig til normalvægtig 😃

I sidste uge, var der en særlig person der skrev til mig: havde jeg bare kendt den her livsstil for mange år siden.. Hmmm jeg tænker, måske havde brikkerne i puslespillet ikke lige passet sammen, som de gjorde nu.. Så det havde nok ikke hjulpet noget..

Hvis JEG kan smide de overflødige kilo - så kan ALLE.. Så hvilket motiv er der på dit puslespil??


2020 startede som et samarbejde mellem Henriette og jeg. Jeg kan kun give Henriette de varmeste anbefalinger. Jeg startede i et 5ugers forløb d. 2/1 og med hypnoterapi, hygge i godt selskab og masser af gode råd, lykkedes det mig på de 5 uger at tabe 5,9 kilo. Henriette har i den grad fat i noget, der kan hjælpe os, det aldrig rigtig er lykkedes for.
Sukkertrang og overspisning med følelserne er på vej ud af hverdagen og andre vaner er på vej ind 😊
Et kæmpe tak til Henriette  ❤️


Malene Holm Patzer anbefaler Henriette Horne kostvejleder/sundhedscoach/ skyggecoach og hypnoterapeut.
 

Har deltaget i et 5 ugers forløb hos Henriette. En god blanding af hypnose, samtaler og keto kost. Og faktisk fra dag 1 slap jeg sukkertrang, og min indre diva der før rev hovedet af folk når jeg blev sulten, er stadig en diva, men en venlig en 😉. Har på 5 uger tabt 5 kg og ud af dem er 4,7 kg rent fedt. Det er da mega fedt! 💪🏻.

Og som ekstra bonus mødte jeg nogle skønne kvinder 😘


Idag har jeg afsluttet et helt fantastik forløb hos Henriette, med virkelig gode resultater. Jeg har fået en masse ny viden om kost og sundhed og fået præsenteret en kur eller rettere en livsstil, som jeg elskede allerede fra den første dag.
Kombinationen af kostvejledning og hypnose giver så god mening. Hypnosen gør lige det ekstra i forløbet. Min sukkertrang er fuldstændig forsvundet og hvor jeg tidligere tænkte på mad nærmest hele tiden, tænker jeg aldrig på mad mere og jeg spiser kun når jeg er sulten. Jeg har tabt 7,8 kg på 33 dage og det er helt uden at dyrke motion. Og det vigtigste af det hele, så har jeg fået redskaberne, til selv at kunne fortsætte den sunde livsstil og komme af med de sidste kg på egen hånd.
En kæmpe tak til dig Henriette, du er fantastisk ❤️


Hold da helt op 😱😱 jeg har lige afsluttet mit forløb på 5 uger hvor jeg har tabt 8 kg wauw siger jeg bare. Havde ikke troet at det var så let, min sukkertran er fuldstændig væk vi har fået en kostplan, og været i hypnose, fået de helt rigtige redskaber.
Har aldrig prøvet noget lignende, jeg er mega stolt og utrolig glad tusind tusind tak Henriette havde ikke klaret det uden din hjælp. Nu skal vi stå på vores egne ben og ved at jeg er 100% klar til det 😍😍
Mange kram Sanne 🥰🥰


I dag har jeg afsluttet det fedeste forløb hos Henriette Nørgaard Horne - hun er en kæmpe stjerne og har en kæmpe aktie i, at jeg på bare 6 uger har tabt hele 7,3 kg 😱 Heraf er de 6,3 kg ren fedt.. Men metabolske alder er faldet fra 52 til 37 - så jeg har fået en krop der er over 10 år yngre end mig 😱🤣🤣 Nå ja, og så er mit BMI på 24,7, så nu er jeg NORMALVÆGTIG - kan ikke huske hvornår jeg sidst var det 🙈🙈 Mit sukkermonster er for evigt DØDT - og skulle det alligevel vise sig, så kender jeg redskaberne til at slå det tilbage hvor det kom fra.. Det er så vildt og jeg er dybt taknemlig, mega stolt og meget ydmyg over den vilde rejse jeg har været på, sammen med 4 fantastiske mennesker i et gruppeforløb hos Henriette.. Tak Henriette - tak for dig 🙏❤️ Tjek hende ud - hun kan virkelig noget.. Hun får i hvert fald ET STORT 5 TAL af mig.. Bonusinfo: toppen jeg har på på billedet, fik jeg da jeg blev uddannet instruktør - dengang sagde jeg: den får jeg ALDRIG på, men til min sidste jumpingtime inden jul, da havde jeg den på, uden noget ovenpå og jeg følte mig super godt tilpas...
Anja Jensen anbefaler Henriette Horne kostvejleder/sundhedscoach/ skyggecoach og hypnoterapeut.
28/11-2019

Fantastisk. Startede vægttab med hypnose. På en uge er sulten og sukkertrangen fuldstændig væk, sammen med 2,8 kg. Dette kan varmt anbefales ❤️


Henriette kan virkelig noget - på 2,5 uge har hun FULDSTÆNDIG fjernet min sukkertrang, hun har øget mit energiniveau, hun har åbnet en helt ny verden for mig, en verden hvor KUN spiser når jeg er sulten, en verden hvor baconsmør er en vigtig ingrediens i min kost 😉 Hun har sænket mit BMI med hele 1,4, min fedtmasse er faldet med 4,1 kg og min metabolic age er faldet med fu..... 10 år.. og på KUN 2,5 uge... Det er så vildt - tusind tak for dig Henriette 🙏
Jeg kan varmt anbefale Henriette - prøv det, du vil kun fortryde at du ikke tog kontakt til hende noget før.


Jeg følte mig mere afslappet under behandlingen. Og fik mere ro i hovedet, jeg er handicappet og kan ikke bruge min ene arm men takket Henriette kan jeg bruge den mere og mere 😁
Henriette har også fået mig til at holde op med at ryge.
Jeg kan stærkt anbefale Henriette horne og så er hun også en god frisør 😘


har tabt mig 55kg i 1,5år ,har fået et helt nyt liv .kan takke henriette for det

Flag Counter