Kostvejleder

Som kostvejleder og sundhedscoach har jeg særlig fokus på livsstilsændring, så ønsker du er en hurtig slankekur er jeg ikke den rette, men ønsker du et varige vægttab som indeholder sund og nærende kost, olier, nødder og chokolade er jeg den rette.

Ved et forløb hos mig vil vi sætte fokus på hvordan dine spisevaner spiller en rolle i din overvægt, eller dårlig livsstil, igennem samtaler finder vi frem til din mentale barriere for at opretholde en sund livsstil.

Sammen tilrettelægger vi dit forløb og kostplan, som er tilpasset dine ønsker og behov. Under forløbet tilbyder jeg vejning, samtaler, sparring og feedback.

Før og efter billeder

Foer og efter

Priser

Opstart samtale coaching kostplan 995,-kr
Coaching 1 time 600,-kr
Vejning uden coaching 125,-kr

Alle vejninger er med bodyanalyse
.

Kostvejleder

Skyggecoach

Opskrifter

 

Anbefalinger

Jeg har gået ved Henriette Horne kostvejleder og sundhedscoach.

Jeg tabte 11kg. Men jeg har det sådan at hvis der er noget jeg er ked af eller nervøs for, så spiser jeg alt muligt usundt og alt for meget.
Jeg kunne ikke komme tilbage til Henriette s livsstil igen, tog 4,5 kg på igen.
Min vægt har gået op og ned siden jeg var 21 år. Idag er jeg 58 år.
Livet har ikke handlet om andet , som at nu skal jeg altså tabe mig, men efter et par dage er jeg tilbage til mine dårlige vaner igen. En dag så jeg opslaget om Henriette s hypnoterapi . Tænkte at det kunne jeg da prøve. Var træt af at jeg kun tænkte på mad.
Når jeg var ude og handle købte jeg altid noget usundt. Men allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskel. Jeg har fået 2 behandlinger og det går rigtig godt. Jeg tænker ikke på mad som før. Det er virkelig dejligt. Har også tabt de 4,5 kg igen. Spiser næsten aldrig slik mere. Bliver slet ikke fristet under indkøb. Småspiser heller ikke mere herhjemme. Så det kan varmt anbefales.

Det har virkelig ændret mit liv. Så stor tak til Henriette.

Skrevet af T Christensen......